14.10.2015 «SOIRÉE SPECIAL» UNIQUM & Fashion Büro.

UNIQUM ja Fashion Büro stiiliõhtul «SOIRÉE»special.

10. oktoobrill toimus pealinna ühes populaarseimas lounge-s Butterfly järjekordne stiiliõhtu “Campari SOIRÉE”. Kokteilipeo külalistele esitles  „I dare You“  kollektsiooni kodumaine moebränd UNIQUM koostöös Fashion Büroga.

Modellid jumestas Glow make up ning soengud sättis Veronika Jakovleva. Modellide kauni välimuse eest hoolitses ka ilusalong Braavo. Show korraldaja Anatoli Ein.

Mood on mõistatus , mis kütkestab suutlikust väljendada oma individuaalsust . Aksessuaarid on asendamatu väärtusega esemed moetundliku inimese garderoobis igal ajahetkel. Kollektsiooni «I dare You» loomisel soovisid UNIQUM disainerid luua ebatavalist tavalises . Seekord eksperimenteerisime stiilis EDGY — kombinatsioon nahast, siidist ja metallist. Stiilsed prossid , sõrmikud , korsett-vööd , siidist sallid , rosetid ja muidugi kikilipsud.  Need kõik aksessuaarid kutsusid katsetama… Proovi seda!

Koostöö eesmärgiks Fashion Büroga oli näidata , kui huvitavalt on võimalik ühendada pealtnäha sobimatuid asju. Show-Roomi omanikud Eva ja Julia näitasid oskuslikult kuidas tuua erksust ja glamuuri igapäevasesse ellu läbi aksessuaaride . Moodsa õhkkonna loomisele aitasid kaasa andekas juuksur Veronika Jakovleva ja make-up kuntsnikud Glow make-up-ist Pildid: Rasmus Kooskora

Märksõnad: SOIRÉE