Warning: mysql_query(): No such file or directory in /data02/virt47184/domeenid/www.liein.eu/htdocs/wp-content/themes/liein/header.php on line 279

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /data02/virt47184/domeenid/www.liein.eu/htdocs/wp-content/themes/liein/header.php on line 279

8.10. Soirée by Anatoli Ein “CUBE”

Eesti oma rõivabränd CUBE “Mid Season” kollektsiooniga stiiliõhtul CAMPARI SOIRÉE!

8 oktoobril toimus pealinna ühes populaarseimas lounge-s Butterfly järjekordne stiiliõhtu “CAMPARI Soirée”. Sel korral pakuti külalistelenautimiseks moekat mitme-aastaaja rõivakollektsiooni brändilt CUBE.

Modellide kauni välimuse eest hoolitsesid oma ala asjatundjad – meik Jana Leontovits (Loreal Paris), soeng Jana Leontovits ja DzamiljaMerzoyeva. Natura Siberica poolt looduslik kosmeetika, mis tagab modellidele terve naha ja juuksed. Show korraldas stilist ja saatejuhtAnatoli Ein.

CUBE – noor Eesti rõivabränd, kelle toodetest ehk kõige populaarsem on kaubamärgi tikandiga mantel. Sügiseses kollektsioonis tutvustasidbrändi disainerid oma firmatooteid erinevas värvipalletis, lisaks kleidid CUBE`ile omaste geomeetriliste kujunditega.

Viimaseid uudiseid brändi Cube tegemistest võib leida nende Facebooki lehelt ning Instagrammist @wearcube Rõivakomplektidega uuest kolletsioonist saab tutvuda ER Boutique (Roosikrantsi 16)

Be Edgy, wear Cube! Ole mitmekülgne, kannaCube !

Märksõnad: CUBE SOIRÉE