Warning: mysql_query(): No such file or directory in /data02/virt47184/domeenid/www.liein.eu/htdocs/wp-content/themes/liein/header.php on line 279

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /data02/virt47184/domeenid/www.liein.eu/htdocs/wp-content/themes/liein/header.php on line 279

13.10.2016 “CUBE” ER Boutique

Ole mitmekülgne, kanna CUBE´i.

13.oktoobril kutsus Eesti rõivabränd CUBE oma sõbrad ja kliendid Roosikrantsi tänaval asuvasse „ER Boutigue“-i. Meeldivas ja sundimatus õhkonnas said kokku tulnud mitte ainult proovida rõivaid uuest kollektsioonist, vaid ka mõnusalt aega veeta vesteldes moest ja ilust maitstes bokaali jahedat proseccot „Mionetto“ ning kergeid suupisteid Amps Cateringilt. Kohvi gurmaanidele pakkus Ventus Coffe aromaatselt värskelt röstitud kohvi. Külaliste hulgas loositi välja kingitusi Natura Siberica naturaalsete näo-, keha- ja juustehooldus toodetega.

Sügiseses kollektsioonis tutvustasid brändi disainerid nende kõige populaarsemat toodet, kaubamärgi tikandiga mantel. erinevas värvi palletis, lisaks kleidid CUBE`ile omaste geomeetriliste kujunditega.

Ürituse korraldaja stilist ja TV3+ saatejuht Anatoli Ein. Rõivakomplektidega uuest kolletsioonist saab tutvuda ER  Boutique (Roosikrantsi 16). Viimaseid uudiseid brändi Cube tegemistest võib leida nende Facebooki lehel ning Instagram @wearcube Be Edgy, wear Cube! Ole mitmekülgne, kanna Cube ! Video:Denis Rahu (Silmad Lahti Production) Foto: Maksim Toome

Märksõnad: CUBE

VIDEO